Λευκωσία, 12 Φεβρουαρίου 2016

Αρ. Πρωτ.: 2016/0109
Αρ. Φακ.: 106

ΠΡΟΣ:
Πρόεδρο και Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου
Μέλη Γενικής Εφορείας
Επαρχιακούς Εφόρους και Εφόρους Επαρχιακών Εφορειών
Αρχηγούς Συστημάτων
Αρχηγούς και Υπαρχηγούς Τμημάτων
Μέλη Επιτροπών Προσκοπικών Συστημάτων

Αδελφοί μου,

Θέμα: Επίσημο Ετήσιο Μνημόσυνο Πεσόντων και Τεθνεώτων Προσκόπων

Σας πληροφορώ ότι το Επίσημο Ετήσιο Μνημόσυνο Πεσόντων και Τεθνεώτων Προσκόπων θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στην εντός των τειχών πόλη της Λευκωσίας την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016. Του μνημοσύνου θα προστεί ο Επίσκοπος Μεσαορίας Γρηγόριος.

Στον Ιερό Ναό θα στηθεί κενοτάφιο και θα παραστούν οι επίσημες σημαίες και το παραδοσιακό σήμα του Σώματος. Θα παραστούν επίσης τα παραδοσιακά σήματα της Επαρχιακής Εφορείας Λευκωσίας και των Επαρχιακών Εφορειών που εδρεύουν προσωρινά στη Λευκωσία (Κερύνειας και Κόλπου Μόρφου) καθώς επίσης και ένα παραδοσιακό σήμα από κάθε Τοπική Εφορεία της Ε.Ε. Λευκωσίας. Δεν θα γίνει κατάθεση στεφάνων ούτε και ομιλία.

Οι αξιωματούχοι του Σώματος (μέλη του ΔΣ και της Γενικής Εφορείας, Επαρχιακοί Έφοροι και πρώην πρόεδροι του ΔΣ ή Γενικοί Έφοροι) που θα παραστούν στο μνημόσυνο, παρακαλούνται να ενημερώσουν σχετικά τη γραμματεία του Σώματος μέχρι την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου για τη ρύθμιση της ταξιθέτησης εντός του Ιερού Ναού.

Μετά την Απόλυση θα υπάρχει καφές στο καφενείο Γ. Χαραλάμπους, στην οδό Λήδρας 118.

Τα Μέλη του ΔΣ θα παραστούν με επίσημη στολή και οι εν στολή Βαθμοφόροι, Ανιχνευτές, Πρόσκοποι και Λυκόπουλα με κανονική προσκοπική στολή (μακρύ παντελόνι ή φούστα (για γυναίκες) χωρίς οποιεσδήποτε εξαρτήσεις όπως μαχαίρια, σουγιάδες, θήκες κ.λπ.)

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς,

Μάριος Χρίστου
Γενικός Έφορος