Μετά από μακρόχρονη και επίπονη προσπάθεια τόσο από πλευράς Σώματος όσο και από πλευράς Ελληνικής Τράπεζας, είμαστε σε θέση να προκηρύξουμε διαγωνισμό ανάμεσα στα μέλη μας για τη φιλοτέχνηση προπληρωμένης Προσκοπικής κάρτας τύπου VISA, η οποία θα κυκλοφορήσει από τον επόμενο Σεπτέμβριο. Όπως γίνεται αντιληπτό η προσπάθεια αυτή πέρασε από πάρα πολλά στάδια, όπως η έγκριση του ΔΣ του ΣΠΚ και της Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας, καθώς και της εταιρείας VISA (που είναι μια όχι και τόσο εύκολη διαδικασία).

Είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να προκηρύξουμε τον διαγωνισμό, στα πρότυπα που απαιτείται να ακολουθηθούν όπως αναφέρονται στο φυλλάδιο που ετοίμασε η Ελληνική Τράπεζα και που επισυνάπτεται. Στον διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος τα ενεργά μέλη του ΣΠΚ και οι προτάσεις να φτάσουν στα Κεντρικά Γραφεία του Σώματος, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στο φυλλάδιο, το αργότερο μέχρι τις 11 Μαΐου 2016. Αυτό το χρονικό πλαίσιο απαιτείται για να διεκπεραιωθεί όλη η διαδικασία που ακολουθεί μετά τον διαγωνισμό έτσι που τον Σεπτέμβριο να κυκλοφορήσει η κάρτα όπως έχει προγραμματιστεί.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτή η οποία εντάσσεται μέσα στη γενικότερη στρατηγική μας για αναβάθμιση της εικόνας και της θέσης του Σώματος και της αναγνώρισης της Κίνησης μέσα στην ευρύτερη κοινωνία.

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς,

Μάριος Χρίστου
Γενικός Έφορος

[embeddoc url=”http://www.cyprusscouts.org/wp-content/uploads/2016/04/J01265HellenicScouts.pdf” download=”all”]