Αδελφοί μου,

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την πραγματοποίηση της μεγάλης  Δράση των Ναυτοπροσκόπων μας, την 6η ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΙΚΗ REGΑΤΤΑ που θα ξεκινήσει  φέτος από τον Κατασκηνωτικό Χώρο της Ακτής του Κυβερνήτη όπου θα πρέπει να συγκεντρωθούμε την Πέμπτη 25 Αυγούστου στις 15.00 και λήξη την Κυριακή 28 Αυγούστου μέχρι το μεσημέρι στη Μαρίνα της Λάρνακας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Ανιχνευτές και Βαθμοφόροι από τα Ναυτοπροσκοπικά μας Συστήματα. Το δικαίωμα συμμετοχής για όλους μας είναι €40 και περιλαμβάνει πλήρη διατροφή και διαμονή, καθώς και αναμνηστική φανέλα και σήμα.

Στόχος είναι η συμμετοχή των Ναυτοπροσκοπικών μας σκαφών καθώς και όσο το δυνατό περισσότερων νέων μας, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις και εμπειρίες στην ειδικότητα τους, ολοκληρώνοντας το Ναυτοπροσκοπικό τους πρόγραμμα για την Προσκοπική χρονιά που τελειώνει.

Επισυνάπτονται αιτήσεις συμμετοχής, ατομικές και συγκεντρωτικές, οι οποίες θα πρέπει να συμπληρωθούν και επιστραφούν μέχρι τις 30 Ιουλίου 2016, για να γίνει καλύτερος προγραμματισμός.

Ελάτε όλοι μαζί να ανοίξουμε πανιά με ούριο άνεμο στα γαλάζια νερά της ταλαιπωρημένης τούτης  γης και θάλασσας της μικρής πατρίδας μας .

Καλά αρμενίσματα,

Φώτος Αγριδιώτης,
Έφορος Ναυτοπροσκόπων Γ.Ε./Σ.Π.Κ.

Συγκατάθεση Γονέα – Δήλωση Συμμετοχής 6η Παγκύπρια Ναυτοπροσκοπική Regatta 2016