Λευκωσία, 25 Ιουλίου 2016

Προς:
Αναπληρωτή Γενικό Έφορο
Βοηθούς Γενικούς Εφόρους
Εφόρους Γενικής Εφορείας
Επαρχιακούς Εφόρους
Εφόρους Επαρχιακών Εφορειών
Τοπικούς Εφόρους
Αρχηγούς Συστημάτων
Αρχηγούς και Υπαρχηγούς Τμημάτων

Παρακαλώ δεχθείτε τα θερμά μου συγχαρητήρια για την άψογη συμμετοχή και την αθρόα προσέλευση και στη φετινή ετήσια μυσταγωγία στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας ανήμερα της επετείου της εθνικής προδοσίας του 1974.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Προσκόπους, τους Ανιχνευτές και τους Βαθμοφόρους που παρέμειναν παραταγμένοι στις θέσεις τους παρά τον αφόρητο καύσωνα και τον καυτό ήλιο για περισσότερο από μία ώρα, για να εναποθέσουν ένα λουλούδι τιμής στα προδομένα παλληκάρια που έδωσαν τη ζωή τους για να υπερασπιστούν τις Θερμοπύλες της πατρίδας μας πριν από 41 χρόνια.  Ανάμεσά τους και πολλοί αδελφοί μας Πρόσκοποι. Ένα ευχαριστώ επίσης και στην Έφορο Κλάδου Προσκόπων της Γενικής Εφορείας που είχε το Γενικό Πρόσταγμα εκ μέρους του ΣΠΚ για την εκδήλωση.

Σήμερα έχετε έμπρακτα και περίτρανα αποδείξει με τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση, ότι η πατρίδα μας έχει μέλλον γιατί τα παιδιά της, εσείς οι Πρόσκοποι, κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που περνούμε και παρά την κατάπτωση των αξιών δεν ξέχασαν να τιμούν και να σέβονται. Σας διαβεβαιώνω ότι έχετε αποσπάσει την εκτίμηση και τον θαυμασμό όλων όσων βρέθηκαν εκεί. Σας μεταφέρω τα θερμά συγχαρητήρια τόσο του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) όσο και τα προσωπικά του Διοικητή της 4ης Ταξιαρχίας για τον άψογο τρόπο με τον οποίο όλοι οι Πρόσκοποι έχουν συμμετάσχει στην εκδήλωση.

Σας ευχαριστώ και “Αιέν Αριστεύειν” παιδιά.

Μάριος Χρίστου
Γενικός Έφορος

Κοινοποίηση:
Πρόεδρο και Μέλη ΔΣ