Σύμφωνα με το πρόγραμμα δραστηριοτήτων της Γενικής Εφορείας, σας πληροφορώ ότι μετά από συνεννόηση με την Αερολέσχη Λευκωσίας, προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν πτήσεις εθισμού με μονοκινητήριο αεροσκάφος Cessna 172 (5B-CEM) την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016 και την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από το διεθνές αεροδρόμιο Λάρνακας και στην κάθε πτήση θα συμμετάσχουν τρία (3) άτομα. Προτείνεται, για καλύτερη οργάνωση των πτήσεων, τα άτομα να είναι 1 Βαθμοφόρος και 2 Ανιχνευτές, από το ίδιο Σύστημα.

Η κάθε πτήση θα έχει διάρκεια 40 έως 50 λεπτά, ανάλογα με την αεροπορική κίνηση στον εναέριο χώρο της περιοχής του αεροδρομίου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αποκλειστικά Ανιχνευτές και Βαθμοφόροι οι οποίοι έχουν τακτοποιημένες τις οικονομικές τους Υποχρεώσεις προς το Σ.Π.Κ.. Προτεραιότητα, συμμετοχής στην πτήση, έχουν οι Ανιχνευτές και οι Βαθμοφόροι των Αεροπροσκοπικών Συστημάτων. Το δικαίωμα συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των πενήντα πέντε ευρώ (€55).

Για να μπορέσουν τα μέλη μας να συμμετάσχουν στην πτήση, θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν ως δόκιμα μέλη της Αερολέσχης Λευκωσίας (σχετική αίτηση επισυνάπτεται). Το ποσό εγγραφής, συμπεριλαμβάνεται στο πιο πάνω δικαίωμα συμμετοχής στην πτήση.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πτήσεις, θα πρέπει να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής, την συγκατάθεση γονέα ή κηδεμόνα (σε περίπτωση που το μέλος δεν έχει κλείσει το 18ο έτος), αντίγραφο του δελτίου ταυτότητας (μπροστά – πίσω, για σκοπούς εισόδου στο χώρο του αεροδρομίου) και την αίτηση εγγραφής μέλους στην Αερολέσχη, στο φαξ του Σ.Π.Κ. (αρ. 22662729) το αργότερο μέχρι την  Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016. Ταυτόχρονα θα πρέπει να γίνει και κράτηση θέσης στην πτήση στη γωνιά των Αεροπροσκόπων στο διαδίκτυο, στην Ιστοσελίδα του Σώματος (www.cyprusscouts.org). Οι πρωτότυπες αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να φτάσουν στα γραφεία του Σ.Π.Κ., τα αργότερο μέχρι την Τετάρτη πριν από την πτήση που έχει επιλεγεί.

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, η οποία θα καθοριστεί από την ημέρα και ώρα λήψης της αίτησης συμμετοχής.

Το δικαίωμα συμμετοχής, θα πρέπει να καταβληθεί απ’ ευθείας στον λογαριασμό της Αερολέσχης Λευκωσίας (Τράπεζα Κύπρου, 0140-05-022550). Στην κατάθεση θα πρέπει να σημειώνεται και το(α) ονοματεπώνυμο(α) του(ων) Βαθμοφόρου(ων)/Ανιχνευτή(ων) που θα λάβει(ουν) μέρος στην πτήση, αποστέλλοντας αντίγραφο και στο φαξ του Σ.Π.Κ. ή να σταλεί με e-mail στην διεύθυνση της ειδικότητας cyairscouts@gmail.com.

Για κάθε επιπρόσθετη πληροφορία ή/και διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Έφορο Αεροπροσκόπων της Γ.Ε./Σ.Π.Κ.  ή στο e-mail της ειδικότητας Αεροπροσκόπων cyairscouts@gmail.com.

Προσμένοντας στη δική σας συνεργασία για την επιτυχία της δράσης μας, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μάριος Χρίστου
Γενικός Έφορος
Νίκος Α. Μαννούρης, «Ωρίωνας»
Έφορος Αεροπροσκόπων Γ.Ε.

20x20 Buttons-20 Αίτηση Συμμετοχής στην Πτήση

20x20 Buttons-20 Αίτηση Εγγραφής Μέλους στην Αερολέσχη Λευκωσίας

20x20 Buttons-26 Ηλεκτρονική Κράτηση Θέσης