Ο Κλάδος Λυκοπούλων της Γενικής Εφορείας, διοργανώνει την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016 στο Ε.Κ. Κόρνου το προγραμματισμένο Εργαστήρι Ασφάλειας και Υγείας.

Το Εργαστήρι θα διαφέρει από το περσινό και θα περιλαμβάνει νέα θεματολογία και διαφορετικό τρόπο διεξαγωγής. Συγκεκριμένα μαζί μας θα έχουμε:

1) Αντιπρόσωπο της Πολιτικής Άμυνας.
Θα αναπτύξει θέματα αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών και ενέργειες για την αντιμετώπιση σεισμών, πλημμυρών, καταιγίδων, καθώς και πρακτική εξάσκηση.

2) Αντιπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Θα παρουσιαστούν τα είδη Πυροσβεστήρων (είδος κατάλληλο για σπίτια, για ανοικτούς χώρους  – όπως για παράδειγμα κατασκηνωτικούς χώρους κ.λπ.) και θα υπάρχει πρακτική εξάσκηση κατάσβεσης πυρκαγιάς σε κλειστούς χώρους και στο δάσος. Επίσης θα παρουσιαστούν μέτρα πρόληψης κατά των πυρκαγιών.

3) Αντιπρόσωπος από τον Ερπετολογικό Σύνδεσμο Κύπρου.
Θα αναπτύξει θέματα αντιμετώπισης φιδιών & ενέργειες σε σχέση με αυτά μαζί με πρακτική εξάσκηση.

Ευελπιστούμε ότι το Εργαστήρι θα αποτελέσει μοναδική ευκαιρία για να αποκομίσουμε πολύτιμες γνώσεις από τους πλέον ειδικούς, έτσι ώστε να είμαστε πάντοτε προετοιμασμένοι να ανταποκριθούμε στον μέγιστο δυνατό βαθμό σε θέματα ασφάλειας και υγείας των μελών μας κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων, δράσεων και κατασκηνώσεων.

To Εργαστήρι θα ξεκινήσει στις 8:30 και θα ολοκληρωθεί γύρω στις 15:00.

Συμμετοχές:
Το τίμημα συμμετοχής ανέρχεται στα €10 (συμπεριλαμβάνει: καφέ, γλυκό, γεύμα, αναμνηστικό & γραφική ύλη). Το ποσό αυτό θα πρέπει να κατατεθεί το αργότερο μέχρι τις 25 Οκτωβρίου 2016 στον Τραπεζικό Λογαριασμό του Σώματος Προσκόπων Κύπρου, στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, με τα ακόλουθα στοιχεία:

Αριθμός Λογαριασμού: 131 – 01- 639381 – 01 EUR
IBAN Nο: CY44 0050 0131 0001 3101 6393 8101
SWIFT:
HEBACY2N

Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνει με την προπληρωμένη κάρτα του Σώματος τότε θα υπάρχει έκπτωση 20% και το ποσό συμμετοχής καθορίζεται στα €8.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής είναι η εξής :

  • Στην αιτιολογία της κατάθεσης απαραίτητα θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του Εργαστηρίου.
  • Το αντίγραφο της κατάθεσης να σαρωθεί ή να φωτογραφηθεί (καλή ανάλυση) και να αποσταλεί μαζί με την δήλωση συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση ge@gmail.com & spk@cyprusscouts.orgΓια οποιανδήποτε ακύρωση συμμετοχής μετά το πέρας της πιο πάνω προθεσμίας δεν θα γίνεται επιστροφή του αντιτίμου συμμετοχής. Δήλωση συμμετοχής επισυνάπτεται.

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί με τον Έφορο Κλάδου Λυκοπούλων Γ.Ε./Σ.Π.Κ..

 

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς,

 

Μάριος Χρίστου                                                            Ηρόδοτος Μιχαήλ
Γενικός Έφορος                                                            Έφορος Κλάδου Λυκοπούλων

Κατεβάστε την Αίτηση Συμμετοχής, πατώντας εδώ.