Σε συνέχεια του πιο πάνω θέματος και του Παγκύπριο Συνέδριο Κλάδου Λυκοπούλων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, προσκαλείσθε σε συνάντηση, τη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Κόρνου στις 10:00 – 12:00, με μόνο θέμα τη διοργάνωση της Παγκύπριας Δράσης Κλάδου Λυκοπούλων η οποία θα πραγματοποιηθεί 14 Μαΐου 2017.

Η επιτυχία της δράσης αυτής εναπόκειται στη συνεργασία και προσφορά όλων, από όλες τις Επαρχιακές Εφορείες, από τα αρχικά στάδια διοργάνωσης μέχρι και την υλοποίηση. Είμαι σίγουρος ότι η ανταπόκριση θα είναι καθολική. Για καλύτερη προετοιμασία της συνάντησης και εξασφάλιση της αποδοτικότητας της παρακαλώ όπως:

1. Αποστείλετε στο cubscouts@cyprusscouts.org εάν προτίθεστε να συμμετάσχετε στη συνάντηση ή/και στην Ομάδας Εργασίας μέχρι την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017.

2. Όσοι θα παρευρεθείτε παρακαλώ “φέρτε μαζί σας” με ιδέες για παιχνίδια τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν μέρος της Δράσης.

Τα κριτήρια απλά: Διασκεδαστικά, με ζωντάνια και “σασπένς”. Να είναι δομημένα με τρόπο εστί ώστε (εάν είναι δυνατό) να μην παρατηρούνται γραμμές αναμονής (άρα “βαρεμάρας”). Να είναι παιχνίδια τα οποία να μπορούν να εντάξουν όλους τους συμμετέχοντες χωρίς φυσικά να ακυρώσουμε παντελώς και τα παιχνίδια (τύπου σκυταλοδρομίας) νοουμένου ότι ανταποκρίνονται στα πιο πάνω κριτήρια με bold. Κατά προτίμηση όχι σε παιχνίδια που θα χρειαστούν μεγάλες ποσότητες αναλώσιμων.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλείστε όπως επικοινωνείτε με τον Έφορο του Κλάδου Λυκοπούλων, Ηρόδοτο Μιχαήλ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου cubscouts@cyprusscouts.org.

Με Προσκοπικούς Χαιρετισμούς,

Μάριος Χρίστου
Γενικός Έφορος
Ηρόδοτος Μιχαήλ
Έφορος Κλάδου Λυκοπούλων