Παρακαλώ επιτρέψετέ μου να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες και την εκτίμησή μου στο έργο της συντονιστικής ομάδας διοργάνωσης της δράσης του Προσκοπικού Δικτύου αναφορικά με την ανάπτυξη εργασιακών δεξιοτήτων, που επικεντρώθηκε στην ετοιμασία βιογραφικού για νέους επιστήμονες και τον τρόπο προώθησης των δεξιοτήτων που αποκτούνται μέσα από τον εθελοντισμό και ειδικότερα τον Προσκοπισμό, για επαγγελματική ανέλιξη και πετυχημένη καριέρα.

Η δράση συγκέντρωσε περίπου 50 άτομα (πολύ ικανοποιητικός αριθμός σύμφωνα με το στόχο που τέθηκε) και θα επαναληφθεί σύντομα και αλλού, ενώ είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η προσπάθεια αυτή θα συνοδευτεί με δεύτερο μέρος το οποίο και θα είναι πιο εξειδικευμένο.

Την οργανωτική ομάδα αποτελούν οι Άννα Μιχαήλ (ΑΟΠΔ 76ου ΣΠ Στροβόλου), Νικόλας Αθηνής (ΑΟΠΔ 71ου ΣΠ Καϊμακλίου), Νίκη Φραγκέσκου (ΑΟΠΔ 143ου ΣΝ/Π Καραβά) και Άντρεα Θεοδότου (ΑΟΠΔ 303ου ΣΠ Απ. Λουκά Λεμεσού). Η ομάδα εργάστηκε μαζί με άλλα μέλη του Προσκοπικού Δικτύου με τεράστιο ενθουσιασμό και επιμέλεια και πιστεύω ότι τα αποτελέσματα είναι εκεί και μιλούν από μόνα τους.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Έφορο υπεύθυνο για το Κέντρο «Κάππαρης» αδ. Μαυρίκιο Μαυρουδή για όλη του βοήθεια καθώς και την ΕΕ Αμμοχώστου και τα 123ο ΣΠ Λύσης και 291ο ΣΑ/Π Παραλιμνίου που «φιλοξένησαν» τη δράση στον Κάππαρη και την κατανόηση που έδειξαν, κατά την πρώτη μέρα της κατασκήνωσής τους.

Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς,

Μάριος Χρίστου
Γενικός Έφορος