Παρακαλώ επιτρέψετε μου να εκφράσω τα θερμά συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μου, σε όλους όσους συνέτειναν στην επιτυχή διοργάνωση των εκδηλώσεων και των δράσεων που εντάχθηκαν μέσα στα πλαίσια της φετινής γιορτής του Αγίου Γεωργίου, Προστάτη των Προσκόπων.

Ιδιαίτερα συγχαίρω και ευχαριστώ, τον Επαρχιακό Έφορο Κ. Μόρφου αδ. Ιάκωβο Ιακώβου, τους Αρχηγούς των Συστημάτων 159ου Ευρύχου αδ. Γιάννα Παρούτη και 302ου Περιστερώνας Ανδρέα Χ’ Στυλλή, όλους τους Εφόρους και τους Βαθμοφόρους, αλλά και το κάθε Μικρό Λυκόπουλο, Λυκόπουλο, Πρόσκοπο και Ανιχνευτή της ΕΕ Κ. Μόρφου που πήραν μέρος στην εκδήλωση και που απέδειξαν ότι, δεν έχει σημασία το πόσο μεγάλος ή μικρός είσαι (αριθμητικά), αλλά το πόσο μεράκι βάζεις και πόσο αγαπάς αυτό που κάνεις.

Συγχαίρω επίσης και ευχαριστώ τους Εφόρους Κλάδων της Γενικής Εφορείας που ηγήθηκαν των δράσεων των Κλάδων, καθώς επίσης και τα επιτελεία των βαθμοφόρων τους, για τις εξαιρετικές δράσεις που διοργάνωσαν ταυτόχρονα. Ευχαριστώ επίσης όλους τους Εφόρους της Γενικής Εφορείας και τον Γραμματέα του ΔΣ για τη βοήθειά τους στη διοργάνωση των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και τον ακούραστο και αειθαλή Κάκο Καμέρη για την ετοιμασία και παρουσίαση της έκθεσης.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και το μόνιμο προσωπικό του Σώματος, για την υποστήριξή του και τις αμέτρητες ώρες εκτός καθηκόντων που αφιέρωσε, για τη διεκπεραίωση των απαιτούμενων υποστηρικτικών εργασιών για την υλοποίηση των δράσεων.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους νέους Προσκόπους Δημοκρατίας που συμπλήρωσαν τις απαραίτητες απαιτήσεις απόκτησης του Πτυχίου Προσκόπου Δημοκρατίας, όλους όσους τιμήθηκαν και να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στον Εορτασμό.

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς,

 

Μάριος Χρίστου
Γενικός Έφορος