Αδελφοί μου,

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων έχει ανακοινώσει τη διεξαγωγή της Πανελλήνιας Ειδικής Εκπαίδευσης Αεροπροσκόπων (Π.Ε.Ε.Β.Α.), η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 28/11/2019 και 01/12/2019 στη Λάρισα, στην 110 Πτέρυγα Μάχης.

Προαπαιτούμενα για συμμετοχή στην εν λόγω Σχολή είναι η επιτυχής ολοκλήρωση της Σχολής Αεροπροσκοπικής Προπαίδειας και της Σχολής Βασικής Εκπαίδευσης Βαθμοφόρων.

Το κόστος συμμετοχής στην Εκπαίδευση είναι 60 ευρώ και η τελευταία ημερομηνία δήλωσης ενδιαφέροντος είναι η 1η Νοεμβρίου 2019.

Τα έξοδα μετάβασης από και προς το χώρο της Εκπαίδευσης (αεροπορικά εισιτήρια, εισιτήρια τρένου / λεωφορείου) θα πρέπει να καλυφθούν από τους συμμετέχοντες.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως ενημερώνουν την Εφορεία Εκπαιδεύσεων στο training@cyprusscouts.org για τη συμμετοχή τους, ούτως ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις με το Σ.Ε.Π.

Οι αιτήσεις για τη συγκεκριμένη Σχολή θα γίνουν συλλογικά, μέσω του Σώματος Προσκόπων Κύπρου και το χρονικό πλαίσιο αιτήσεων θα τηρηθεί αυστηρά λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων στην Εκπαίδευση. Η συμμετοχή στη Σχολή υπόκειται στην έγκριση της Εφορείας Εκπαιδεύσεων στου ΣΠΚ και του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς,

Μάριος Χρίστου                                        Εκάβη Πετρίδου

Γενικός Έφορος                                        Έφορος Εκπαιδεύσεων