Αδελφοί μου,

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που επικοινωνούμε μαζί σας με σκοπό να σας προσκαλέσουμε στην 23 η Παγκύπρια Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκυρίακο 16 – 17 Νοεμβρίου 2019, στην ορεινή περιοχή Σολέας. Φέτος η Συνάντηση Πτυχιούχων έχει μία επιπρόσθετη ιδιαίτερη σημασία, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από την πρώτη Εκπαίδευση Διακριτικού Δάσους το 1919 στο Γκίλγουελ με Αρχηγό τον Λόρδο Μπέηντεν Πάουελ.

Για να γιορτάσουμε κι εμείς τα εκατοντάχρονα του Διακριτικού Δάσους και σε μια προσπαθεια να γνωρίσουμε περισσότερο την ορεινή Κύπρο, θα μεταβούμε σε διάφορα σημεία στην Κοιλάδα Σολέας. Σταθμούς στην περιδιάβαση μας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα αποτελέσουν η περιοχή Ατσάς και τα χωριά Γαλάτα, Ευρύχου και Κακοπετριά.

Κατά τη διάρκεια της Συνάντησης θα έχουμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε σε σύγχρονο ελαιοτριβείο στον Ατσά και να μάθουμε για την παραγωγή οργανικού λαδιού αλλά και άλλων παραγώγων της ελιάς.

Επίσης θα μάθουμε για την ιστορία του Κυπριακού σιδηροδρόμου με την επίσκεψή μας στο μουσείο του τρένου και τον σιδηροδρομικό σταθμό στην Ευρύχου. Θα γνωρίσουμε από κοντά τη γραφική Κακοπετριά και θα ξεναγηθούμε στις ομορφιές της.

Το δικαίωμα συμμετοχής περιλαμβάνει:

1. Συμμετοχή στην Τελετή, αναμνηστικό, σήμα Συνάντησης, δείπνο Σαββάτου και γεύμα Κυριακής: 40 ευρώ

2. Συμμετοχή στην Τελετή, αναμνηστικό, σήμα Συνάντησης και δείπνο Σαββάτου: 25 ευρώ

3. Συμμετοχή στην Τελετή, αναμνηστικό και σήμα Συνάντησης: 10 ευρώ

Η καταβολή της οικονομικής συμμετοχής, αποτελεί προϋπόθεση για την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής και μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

1. Καταβολή του ποσού στο Λογιστήριο του Σώματος Προσκόπων Κύπρου

2. Με κατάθεση στην Τράπεζα Κύπρου

Αρ. Λογαριασμού: 0136-05-002034

ΙΒΑΝ Νο.: CY17 0020 0136 0000 0005 0020 3400

SWIFT BIC BCYPCY2N

Στην κατάθεση αναγράφεται: Ονοματεπώνυμο/ΔΔ

Οι διευθετήσεις διαμονής θα γίνουν προσωπικά από τον κάθε συμμετέχοντα και όχι συγκεντρωτικά από το Σώμα, καθότι προσφέρονται πολλαπλές επιλογές χώρων διαμονής. Επίσης δίνεται η επιλογή για διανυκτέρευση στον Κατασκηνωτικό χώρο Πλατανιών για όσους συμμετέχοντες ενδιαφέρονται. Η δήλωση συμμετοχής στη Συνάντηση, γίνεται ατομικά και ηλεκτρονικά, πατώντας ΕΔΩ ή τηλεφωνικά στο Λογιστήριο του Σώματος, το αργότερο μέχρι τις 4 Νοεμβρίου 2019.

Αναλυτικό πρόγραμμα της Συνάντησης επισυνάπτεται και θα σταλεί και σε κατοπινό στάδιο σε όλους τους συμμετέχοντες. Για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες διευκρινήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στην Έφορο Εκπαιδεύσεων Εκάβη Πετρίδου στο τηλέφωνο 99604382.

Αδελφοί Πτυχιούχοι Διακριτικού Δάσους, σας περιμένουμε για ένα ευχάριστο, διαφορετικό διήμερο στην ορεινή Κύπρο, για όμορφες στιγμές κοντά στη φύση με Προσκοπικό χαρακτήρα. Σας προσκαλούμε να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί, να θυμηθούμε και να καλωσορίσουμε τους νέους Πτυχιούχους στην οικογένεια του 1ου Συστήματος Γκίλγουελ και να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια Διακριτικού Δάσους.

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς,

Μάριος Χρίστου                                        Εκάβη Πετρίδου

Γενικός Έφορος Σ.Π.Κ.                           Έφορος Εκπαιδεύεως Σ.Π.Κ.

 

Πιο κάτω μπορείτε να βρείτε το Πρόγραμμα της Συνάντης:

Πρόγραμμα Συνάντησης