Aδελφοί μου,

Στα πλαίσια του ατομικού επάθλου 2020 – 2021 σήμερα σας δίδεται ο δεύτερος στόχος που είναι η κατασκευή ενός Χριστουγεννιάτικου στολιδιού (στολιδιού δέντρου, επιτραπέζιου στολιδιού, κλπ.) με τη χρησιμοποίηση ανακυκλώσιμων υλικών.

Το στολίδι θα πρέπει να δοθεί δώρο στον παππού ή στην γιαγιά ή σε κάποιο ηλικιωμένο άτομο στο οποίο θα εκφράζεται και η αγάπη της νέας γενιάς προς τους γηραιότερους. Ο κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει να φωτογραφήσει το στολίδι με σημείωμα για ποιον έχει φτιαχτεί το και να στείλει ηλεκτρονικά τη φωτογραφία στον Αρχηγό του.

Συμπληρωματικά σας πληροφορώ ότι ο τρίτος στόχος ο οποίος θα πρέπει να συμπληρωθεί μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2021, θα περιλαμβάνει τη συλλογή, τουλάχιστον ενός κιλού χρησιμοποιημένων άχρηστων μπαταριών από κάθε συμμετέχοντα καθώς επίσης και τη διευθέτηση παράδοσης του στον κάδο του Συστήματος. Οι λεπτομέρειες θα σας αποσταλούν στο τέλος της συμπλήρωσης του δεύτερου στόχου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινίσεις παρακαλούνται οι Αρχηγοί όπως απευθύνονται στους αντίστοιχους Εφόρους Κλάδων.

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς,

Μάριος Χρίστου

Γενικός Έφορος