Εκλογή Επιτροπών Προσκοπικών Συστημάτων (ΕΠΣ)

Loading Events

Αδελφοί μου,

Καλούνται οι Αρχηγοί των Συστημάτων και οι απερχόμενες Επιτροπές Προσκοπικών Συστημάτων (ΕΠΣ) όπως μεριμνήσουν για την εκλογή νέων ΕΠΣ σύμφωνα με τις πρόνοιες του άρθρου 22 του Οργανισμού του Σώματος και των Εσωτερικών Κανονισμών «Συνδέσμων Προσκοπικών Συστημάτων» με ιδιαίτερη προσοχή στην εφαρμογή του άρθρου 9 «Η Επιτροπή του ΣΠΣ» και των παραγράφων α-δ και θ. Παρακαλούνται οι Επαρχιακοί Έφοροι όπως μεριμνήσουν για τη πιστή εφαρμογή των πιο πάνω προνοιών και την ορθή εφαρμογή της προβλεπόμενης διαδικασίας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι, λόγω της απαιτούμενης έγκαιρης ανάδειξης νέων Επαρχιακών Προσκοπικών Επιτροπών (ΕΠΕ) και του καταρτισμού τους σε σώμα για ανάδειξη προέδρων των ΕΠΕ που αποτελούν ως εκ της θέσεώς τους (ex officio) Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (Οργανισμός, άρθρο 10, παράγραφος 5), η διαδικασία ανάδειξης των νέων ΕΠΣ θα πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 15 Μαΐου 2021.

Επισυνάπτεται έντυπο υποβολής υποψηφιότητας για εκλογή σε Επιτροπή Συνδέσμου Προσκοπικού Συστήματος, για υποβοήθηση και διευκόλυνση της όλης διαδικασίας.

Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις ή απορίες τυχόν έχετε, παραμένω στη διάθεσή σας.

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς,

Μάριος Χριστοδούλου

Γενικός Έφορος

Συνημμένα: Έντυπο Υποβολής Υποψηφιότητας Μέλους ΕΠΣ

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top